A partir del domingo ya puedes adquirir “Tú al Ramiro y yo a Badalona”, la revista.

Que si, que no era una estafa piramidal. Que “Tú al Ramiro y yo a Badalona” existeix!

Sentim haver tardat tant en poder posar-les a la venta, però al final vam tenir més problemes dels esperats amb la imprenta. A més a més, encara que la data de sortida de la revista va ser el 29 d’octubre coincidint amb el Penya-Estu, aquella tirada va ser molt curta, pagada a preu d’or i sense poder revisar, simplement per a poder arribar a temps al partit que dóna sentit a aquest projecte.

Així que estem molt contents de comunicar-te que podràs recollir el teu exemplar del número 1 de “Tú al Ramiro y yo a Badalona”, aquest DIUMENGE 20 DE NOVEMBRE, al partit entre PENYA I OBRADOIRO.

Només caldrà que t’acostis a la zona del FONS VERD-I-NEGRE#14 abans, durant i a la mitja part del partit i te’l podràs emportar a casa per 7,50€

I a partir de dilluns podràs adquirar-la també (a part de a l’Olímpic en tots els partits que la Penya jugui a casa) als dos centres de la mítica botiga de basquet de Badalona: ESPORTS JORDI ROIG (c/Guifré, 83 i c/Guifré, 219)

I si no ets de Badalona o et va millor que te l’enviem a casa, segueixes tenint la opció de comprar-la a través de la nostre pàgina web  i te l’enviem on tu ens diguis.

Salut i visca el BASQUETBOL!!! Força Penya i Aupa Estu.

—————————————————————————————————————————————————————————————-

Que sí, que no era una estafa piramidal. ¡Que “Tú al Ramiro y yo a Badalona” existe!

Sentimos haber tardado tanto en ponerlas a la venta, pero al final tuvimos más problemas con la imprenta de lo esperado. Además, aunque la fecha de salida de la revista fue el 29 de octubre coincidiendo con el Penya-Estu, aquella tirada fue muy corta, pagada a precio de oro y sin poderla revisar, simplemente para llegar a tiempo al partido que da sentido a este proyecto.

Así que nos congratulamos de comunicarte que podrás recoger tu ejemplar del número 1 de “Tú al Ramiro y yo a Badalona”, este DOMINGO 20 DE NOVIEMBRE, en el partido entre PENYA Y OBRADOIRO.

Solo hará falta que te acerques a la zona del FONS VERD-I-NEGRE#14 antes, durante y a la media parte del partido y podrás llevártelo a casa por 7,50€

Y a partir del lunes podrás comprarla también (a parte de en el Olímpic en los partidos que la Penya juegue en casa) en los dos establecimiento de la mítica tienda de baloncesto de Badalona: ESPORTS JORDI ROIG (c/Guifré, 83 y c/Guifré, 219)

Y si no eres de Badalona o te va mejor que te la enviemos a casa, sigues teniendo la opción de comprarla en nuestra página web y te la mandamos dónde tú nos digas.

Un saludo y viva el BA-LON-CES-TO!!! Aupa Estu y força Penya

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s