El Bucaners Sots-21 el equip Miracle! AE BellSport B 51- Bucaners 53

El equip miracle, així definien els familiars i amics de els “Lleons” .

Diumenge a les 10:30 del mati a L’Hospitalet es disputava el partit entre el AE BellSport B VS Bucaners, on es jugaven una 5ª posició i que permetria marcar la diferència entre les 5 primeres plaçes i tota la resta de la lliga.
L’enfrontament va començar amb facilitats pels Bucaners amb un quart de 10 – 12 a favor seu, el joc era lleugerament igualat i la intensitat no era gran cosa, un arbitratge més que dubtós per qualsevol que estigués en pista (Saichenko).
Pero la cosa es complicava, la defensa havia perdut intensitat i el arbitratge va fer que els Bucaners sortissin del partit realment ofuscats, acabant un segont quart amb una diferència molt dolorosa: 33-18. Els nervis estaven presents però era el moment d’arriscar, de donar-ho tot i jugarse-la, fent que 1-3-1 fós un sistema en el qual els permetés la remontada, i va servir perquè els de Badalona tornessin a entrar al partit, amb un quart de 13 a 15, cosa que va donar a entendre que els ribals no eren invencibles.
La presió va augmentar a l’últim quart, encara 13 per sota va fer que els Lleons es llençessin al que els espectadors van considerar un miracle, ja que ni el terreny ni el arbitratge acompanyaven.
Amb una defensa arriscada, amb una 1-3-1 amb els tres bases a pista Rubiño#6, Murciano#8 i Arellano#10 que composaven tota la delantera agresiva que feia falta, els minuts passaven i el resultat disminuia, un parcial de 11 a 0 va minar les esperances del BellSport de enportar-se la victòria, però encara no estava tot venut. A falta de 15 segons els deL’Hospitalet perdian de 2 i tenien la possesió de la pilota, era hora de ser més forts que mai i això ho van fer sense faltes i amb molta intensitat. Els Bucaneres van aconseguir el miracle, una victòria que ningú que hagués vist el segon quart diria que fos possible, AE BellSport B 51- Bucaners 53.
L’Entrenador T. Gallemí comentava: “el que defineix a aquets nois és el orgull”, i els espectadors d’ un pabelló força ple no creien el que veien, gran equip el dels Bucaners que quan iniciaven la lliga ningú esperava res d’ells, una alineació que ningú volia, actualment són un dels equips objectiu a derrotar en la categoria.
Pròxim partit contra el CB Ripollet B a la pista de Can Cabanyes a Badalona a les 10 del matí de diumenge 4 de desembre que en el cas de guanyar entrarien en una 4ª plaça mes que merescuda.
TPG

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s