Jo també sóc Televisió Badalona i Ràdio Ciutat.

Badalona Comunicació està en perill. L’actual bloqueig del Consell d’Administració de l’empresa podria desencadenar en importants retallades o fins i tot en el tancament dels mitjans de comunicació públics de Badalona. Encara no se sap l’abast de les mesures que es prendran ni com aquestes afectaran a l’empresa i els seus treballadors, però està clar que la tele i la ràdio viuen acutalment una situació molt delicada. Això vol dir que si la cosa no se soluciona en breu ens podríem quedar sense les transmissions dels partit dela Penya per Ràdio Ciutat de Badalona. I si això passa, qui ens n’informarà? Què passarà quan el Joventut jugui a Alacant, a Saragossa o a Sevilla? I on podrem veure l’anàlisi de la jornada tots els dilluns si no és a L’Esport de Televisió Badalona? On podrem veure a Henk Norel, a Pere Tomàs o a Albert Oliver si desapareix TVB?

I si desapareix el 5 contra 5, on podrem seguir els equips de Copa Catalunya i de Primera Catalana? On podrem veure un partit de Júnior Preferent entrela Penyai el Barça o entre el Sant Josep i l’Ademar? Qui ens parlarà d’un derbi badaloní, sigui de la categoria que sigui si no és a TVB o a RCB?

I el mateix passarà amb la resta d’esports. On podrem escoltar les transmissions dels partits del Club de Futbol Badalona o on podrem veure’n el resum dels partits? I dels Badalona Dracs, o dels equips de Rem dela Ciutato de les activitats dela Unió Gimnàsticai Esportiva… Qui ens n’informarà si no és la ràdio i la televisió dels badalonins?

En defensa dels mitjans de comunicació públics de Badalona i en contra de les retallades o del seu tancament, podeu adherir-vos al manifest clicant aquest enllaç http://actuable.es/peticiones/jo-tambe-soc-rcb-tvb-betulo i signant.

I també podeu fer córrer la veu a través de les xarxes socials.

https://www.facebook.com/jotambe

http://twitter.com/#!/jotambesoc#josócRcbTvbBetulo

Perquè tots som Televisió Badalona i Ràdio Ciutat.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s