Educación en el deporte capítulo 12: Una escola més útil

De petita no veia la utilitat a una gran part del temari que estudiava a l’escola, ho aprenia perquè tocava i seguidament una bona part l’oblidava, suposo que perquè creia que no em serviria.

Han passat 25 anys i veig, amb els meus fills i a la meva feina, que la cosa no ha evolucionat. Em pregunto sovint per què no podem començar una classe de llatí estudiant l’etimologia de les paraules que utilitzen els joves, segur que estarien atents almenys una estona i els seria útil amb els amics. O començar la classe de química estudiant la composició química del Dalsy, en són grans consumidors i segur que captaria la seva atenció. Sé que costa canviar, però si no ens agraden els resultats, què tal si provem de fer les coses diferents?

S’ha acabat un any difícil per a tots i sembla que el 2012 no serà millor. El desànim ha envaït les llars, les empreses, els diaris i fins i tot l’aire que respirem, però no ha aconseguit arribar a les criatures, ells són la força que necessitem els grans per seguir lluitant, així que per què no començar per ells i evitar-ne el desànim, fent que vegin utilitat en allò que aprenen? En definitiva, que els nens sentin que l’escola els és útil.

CRISTINA GUTIÉRREZ Santa Maria de Palautordera

http://www.lagranja.cat/

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s