Mini: SANT GABRIEL DE RIPOLLET 63 – ADEMAR 59

UNA VERDADERA LASTIMA!!!!!!  Hoy los chicos de Xavi Duatis han demostrado un cambio de actitud increíble, pero la mala suerte y el no saber dominar el final han hecho que el resultado sea adverso.

Empezamos el partido dominando, con facilidad en el juego y que el Ripollet a priori, se creía que iba a ser un partido dulce, a tenor lo ocurrido en Badalona, pero no, los chicos de Ademar, hoy han demostrado que saben jugar con intensidad, con coraje, y lo han demostrado en todas las facetas del partido menos en el penúltimo donde varias acciones propias de los locales y el que ha de poner orden, se han descompuesto un poco. Al que le escribe le ha parecido un tanto desagradable la mesa, pero ciñámonos al partido. Como decía los visitantes han hecho un alarde de juego que todos sabíamos que podian dar, pero por un motivo o por otro aún no lo habían demostrado. Siendo el equipo contrario físicamente superior, la calidad del juego visitante se ha demostrado. Por ello el primer cuarto ademar ganaba de 1. En el segundo cuarto las cosas iban igual pero con mas desacierto, y los visitantes acababan 2 arriba. El tercer cuarto ha sido el del 0-12, que ponían las cosas para los de Badalona de una manera impresionante, con un 14 Gerard impresionante, cubriendo a la torre del Ripollet genial, sacándole faltas y anotando (se iría a los 20 puntos), junto con un 9 Adria que hacía las delicias con asistencias de lujo, anontando 9 puntos (un triple estratosferico). Los dos acompañando de un trio de jugadores excepcionales hoy. Remarcar al principiante Juli que hoy a estado fantástico con tres rebotes y 4 puntos, pero luchando por todo. El Ripollet a empezado a apretar mucho en defensa ocasionando mas de una falta, que solo veia la grada, eso se aprocvecha el 23 Pol para sacar 2, 2+1, hoy acabaría con 14 puntos y algunas cosas mas, ésas cosas que han hecho juntamente con Marc I, los Albert’s que el partido fuera impresionante, divertido y emocionante. Llegó el penultimo cuarto Adria N. encesta un triple da emocion al partido pero las perdidas continuadas de bola dan al Ripollet la posibilidad de ponerse por delante, pero ademar sigue luchando y se vuelve a empatar, una canasta de dos y un triple local, pone a 1 a los locales. El ultimo cuarto toda la carne en el asador. varios fallos arbitrales inconmensurable de manual (otro campo atrás y llevaba 5) hace que el 7 visitante anote. Llega la canasta de tres local, que toca arriba en la parte superior del tablero, por atras, cae dentro de la cesta. Lo da por valido el triple, y los dos minutos siguientes, los jugadores se atolondran un poco. que hace que se pierda el partido.
Los visitantes muy críticos con el árbitro, el que escribe también, pero con sangre fria, si Ademar hubiera anotando algo mas de los 5 de 12 en tiros libres el partido hubiera caído del lado de Ademar. Lo importante es que los de Ademar han mostrado una intensidad, una defensa buenísima, jugadas de ataque de mérito que hacen pensar que este equipo ha perdido anteriormente, por no estar “al loro”, no porque no sepan, hoy lo han demostrado. Felicitar al San Gabriel de Ripollet, porque ha hecho un magnifico partido, con jugadores de clase, que también, todo y siendo Ademar el contrario nos ha hecho sonreir. Castigar a la mesa, y al árbitro, y no porque se equivoque, es digno equivocarse, es muy dificil arbitrar, pero decisiones de manual, eso no, porque confunde a los jugadores, y da pie a ir a hacer otras cosas. La deportividad de los jugadores un 10.
Así pues Ademar la semana que viene juega el derbi de badalona , contra el ABB Bufala. Veremos que ocurre
Buena semana y buen basquet
GASE GAR

Anuncios

7 comentarios

 1. Entenem que la vostra crònica per si sola pot semblar inofensiva si es desconeix el que va passar just al finalitzar el partit. El que nosaltres hem volgut fer palès i entenem com inacceptables son les acusacions que ens van fer a la pista i que en la vostra crònica se’n fa una menció, reconeixem que, força suau, però que reafirmen aquestes acusacions. Amb la resta, si som més o menys objectius etc. etc., no hi ha problema, com dieu, són simples opinions. No volem donar lliçons a ningú de com fer les cròniques, només creiem que cal ser sempre constructius i parlar més del propi equip i poc del rival, que de ben segur no en tenim prou coneixement com per poder opinar sense equivocar-nos. En el cas del nostre mini, trobareu les cròniques a l’adreça http://www.bsgr.org/index.php/equips/mini/cronica-partits .
  Gràcies.

  • Et garanteixo que jo, que ho veig des de fora i sense més arguments que les 2 cròniques no veig cap acusació que pugui molestar a ningú. Dir que això de la taula li ha semblat desagradable, una opinió en la qual jo, lector com he estat de la crònica, ni tant sols havia reparat com una cosa important. Al final heu estat vosaltres els que heu comentat que va passar alguna cosa al final del partit, Gase no comenta res.

   Sens dubte de la resta el que comentava, cadascun el veu des del seu color, vosaltres veieu superior fisicament a Ademar, i Gase veu superior al vostre. I els àrbitres? Doncs l’habitual, ningú està content. Res de nou.

   En qualsevol cas agraïm que hagueu passat pel blog a debatre, i el que no estigueu d’acord em sembla fins i tot normal, m’hauria preocupat, com així vaig entendre llegint el primer missatge que algú hagués faltat el respecte. No veig que hagi estat així, cosa que, per la part que em toca em deixa més tranquil.
   una salutació

   • Bé, hauriem d’anar tancant ja aquest tema. Potser el vostre bloc no ha estat el millor lloc on dirigir la nostra queixa, però repeteixo per última vegada que hi ha relació directe entre certs comentaris de la vostra crònica i les greus acusacions fetes el dia del partit envers nosaltres. Evidentment d’això últim no en tens cap culpa Juan Pedro. Només m’agradaria saber si la persona que ens va faltar el respecte el dissabte passat és la mateixa que ha fet la crònica. I encara que no ho sigui, ha estat influenciat per aquell esdeveniment. Res més. Gràcies per contestar-nos i felicitats pel vostre bloc. Salutacions.
    Antoni Brualla

    • Com bé dius, tanquem aquest tema. Això sí, com ja suposava i ell m’ha confirmat no té res a veure amb qui es va acostar a la taula.
     Una salutació i puc dir que la vostra WEB és un exemple que hauria existir en el bàsquet. Felicitats.

 2. Només comentar un parell de coses. Una que la crònica la fa un pare, de manera que l’objectivitat és doncs difícilment aconseguible. I sincerament no veig res tan censurable ni per descomptat ofensiu, ja que en aquest cas, jo com a responsable no ho hagués publicat. Possiblement ve donat a que conec qui l’escriu i sé com pensa.
  Vosaltres també heu donat la vostra opinió, el mateix que ha fet ha fet qui ha escrit la crònica, que crec que en tot moment ho deixa clar.
  La crònica no he sabut trobar-la. Si pots si us plau posa el enllaç directe segur que és prou bona com per imitar l’estil.
  Gràcies per la vostra aportació. Una salutació.

 3. Sóc en Fidel Socías, President del Bàsquet Sant Gabriel Ripollet. Dono total suport a les paraules d’Antoni Brualla. Per ser ràpid diré que sembla que s’han disputat dos partits diferents. S’ha de ser una mica més imparcial a l’hora de fer les cròniques. Invito a GASE GAR (el que signa la crònica) que vegi la crònica del partit que hi ha en el nostre web: http://www.bsgr.org
  Salutacions i quedem-nos amb que tots dos equips es van esforçar i van competir esportivament.

 4. Comentari a la vostra crònica del partit de la categoria mini entre el Sant Gabriel de Ripollet i Ademar:
  tothom és lliure d’escriure les cròniques que li semblin, només faltaria, però cal fer sempre un esforç alhora d’aportar més objectivitat a aquest tipus de redactats, encara que costi. Però si a més es fan prejudicis sobre quina és la forma en que l’equip rival encara un partit, i si a sobre ho rematem amb comentaris que deixen entreveure acusacions de falta d’esportivitat i mala intenció, llavors la crònica és del tot censurable. Anem a pams: Els del Sant Gabriel de Ripollet, categoria mini, ens costa molt esforç guanyar partits, per tant, mai en comencem cap pensant que tindrem un partit ‘dolç’. Aquesta actitud de ‘superioritat’ potser la tenen altres clubs (és el vostre cas ?? esperem que no…), però segur que no és el nostre de cas, que a més no som un club si no una escola.
  No ens sembla malament d’entrada parlar dels àrbitres. Cal fer-ho però amb més objectivitat i sempre de forma constructiva. En aquestes categories cal no oblidar (alguns crec que ho fan) que no només els nens estan en formació, també ho estan els àrbitres, entrenadors, i també els que fem la taula, si em permeteu que ho digui (en breu parlaré d’aquest tema). Però si, com hem dit abans, fem acusacions de mala intenció, llavors ja em perdut totalment els papers. En cert moment us queixeu d’alguna falta no xiulada. Tampoc passa res, però parlant com també dèiem abans d’objectivitat, potser hauria calgut afegir que als locals se’ls hi van xiular 32 faltes (aquestes segurament les enteneu com a correctes totes….) per només 16 als visitants. 4 jugadors locals van haver de deixar abans d’hora el partit, cosa inaudita en el nostre cas, que poques vegades ens passa que un jugador hagi de plegar per 5 faltes. Petit aclariment, i això són simples punts de vista, però normalment en aquestes edats fan més faltes els equips inferiors físicament , per tant això de que ‘siendo el equipo contrario físicamente superior’ tampoc sembla massa encertat ….. Per tant, tornant al tema que ens interessa, si un àrbitre considerem que no ha estat bé, segurament i sense cap mena de dubtes no ho ha estat pels dos equips. És molt fàcil veure i parlar només del que ens perjudica i no del que ens beneficia.
  I per acabar la traca final: el desafortunat e intolerable incident un cop ja acabat el partit per part d’un component del públic visitant (desconeixem si era un pare, delegat …..) dirigint-se a l’àrbitre acusant de mala fe a la taula (concretament a la gestió del temps). I en la vostra crònica, com vosaltres mateixos dieu, en fred, en torneu a fer referència. Increïble.

  Acceptem les critiques però mai aquest tipus d’acusacions. Per tant aclarirem el següent: en la nostra pista hi ha un marcador electrònic a la vista de tothom. Sembla doncs força increïble pensar que es vulgui gestionar amb mala intenció el temps quan està a la vista de tothom. Un parell de vegades el mateix públic ens va avisar que no s’havia posat en marxa el temps en un moment donat. Son errors normals i més si tenim en compte que la persona que portava el temps era la primera vegada que ho feia, i així ho vem comunicar al àrbitre i al entrenador en un moment donat del partit. Si no ho recordem malament, en la pista del Ademar no hi havia cap marcador electrònic quan nosaltres hi vem jugar. A tenir en compte doncs quan parlem de transparència. No voldríem pensar que aquestes acusacions es basen en pràctiques que uns mateixos porten a terme. Segur que no és el cas, i per tant, exigim una rectificació per part vostre pel que fa a aquest punt.
  Volem destacar això si, l’excel•lent comportament de l’entrenador visitant que va recriminar aquesta i d’altres actuacions al ‘seu’ públic. Moltes gràcies.
  Antoni Brualla Martí (component de la taula del BSGR)

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s