ÈXIT EN LA CELEBRACIÓ DE LA DIADA DE L’ESCOLA DE BÀSQUET DEL CLUB JOVENTUT BADALONA

Dissabte passat va tenir lloc la Diada dels equips de l’Escola de bàsquet de la Penya, amb un gran èxit de participació.

Els 31 equips que formen l’Escola de Bàsquet van jugar davant equips convidats i van rebre les medalles de mans dels jugadors Pere Tomàs i Nacho Llovet. 

Gran ambient a les pistes del Palau Olímpic i en les del Màgic Badalona, per acollir la Diada de l’Escola de Bàsquet del club Joventut Badalona. Des de les 9 del matí en què van començar els partits es va poder veure un gran ambient de participants i acompanyants.

Els 31 equips de l’Escola van jugar davant equips convidats per a l’ocasió, sent un total de 22 equips .

La Diada va finalitzar a les 14.15h amb la desfilada de tots els equips a la pista central per rebre de mans dels jugadors del FIATC Joventut, el capità Pere Tomás, i el del planter Nacho Llovet, les medalles commemoratives de la Diada 2012. El conseller responsable del bàsquet base, Xavier Padrós va obrir el torn de parlaments agraint als pares i jugadors per la seva presència a la Diada, tot seguit van ser Pere Tomàs i Nacho Llovet, els que amb micro en mà van saludar i van donar les gràcies a tots per formar part d’aquesta gran família verd-i-negre que és la Penya .

El Club Joventut Badalona vol agrair a tots els equips que van acceptar la invitació per participar a la Diada jugant davant dels nostres equips de la base.

Els equips participants van ser aquests:

Bàsquet Neus, SAFA Claror, SAMA, Escola Minguella, CB CIC, Inmaculada Concepció, I.P.S.I, Circol Católic, CB Vilassar, AESE, Col•legi Badalonés, Verge de les Neus, ABB, CB Sant Josep Badalona, Ramón Llull, Regina Carmeli de Rubí, CB Cabrera, Nen Jesús de Praga, UBSA, CB Sant Celoni y Escola Cultural.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s