La Penya torna a tenir bàsquet femení

ACORD DE VINCULACIÓ ENTRE EL CLUB JOVENTUT BADALONA I EL BADALONA BÀSQUET CLUB
El Club Joventut Badalona i el Badalona Bàsquet Club signen un acord que significa el retorn de la secció de bàsquet femení a la Penya.
Las dues entitats s’han posat d’acord per aprofundir en les relacions de col•laboració que mantenen des que les circumstàncies van portar a posar fi al bàsquet femení com a secció del Joventut. 

D’aquesta manera el Club Joventut fa una decidida aposta també pel bàsquet femení. Ja fa unes temporades que podem veure com nens i nenes comparteixen els entrenaments a l’Escola de Bàsquet i avui podem dir que ja tenim preparat un primer mini femení.

Per al president del Club Joventut “Es tracta d’un primer pas que podem i volem consolidar. La propera temporada disposarem de noves pistes cobertes al Màgic, això ens permetrà gaudir de més entrenaments de qualitat i hem volgut obrir-nos de nou al bàsquet femení. I Volem fer-ho amb la gent que ja va estar amb nosaltres i amb qui considerem que teníem un deute pendent”.

Per la seva banda, el president del Badalona Bàsquet Club ha afirmat que “estem molt interessats amb aquest acord, perquè significa consolidar i reforçar el bàsquet femení a la nostra ciutat. Formarem part d’un gran club, un referent en el món del bàsquet a tots els nivells, i estem segurs que la nostra aportació contribuirà a augmentar els èxits i la presència social. Sempre hem tingut la idea i hem estat convençuts que tornaríem als nostres orígens”.

Tant Jordi Villacampa com Rosendo Gabara, es van mostrar molt satisfets i convençuts que s’iniciava una etapa amb gran projecció de futur i que resultaria molt positiva per l’esport i el bàsquet femení en especial, ja que es tracta d’una ampliació que facilitarà l’accés al bàsquet a moltes nenes i noies que fins ara ho podien tenir més difícil.

Penya.cat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s