Nou comunicat del Centre Parroquial Sant Josep de Badalona

Degut a les darreres notícies aparegudes en diferents mitjans de comunicació, volem aclarir els següents punts:

1.- L’únic objectiu del Centre Parroquial és mantenir, segons delegació de l’Arquebisbat de Barcelona, de qui depèn, l’Obra Social de totes les seccions del Centre, és a dir; escacs, hoquei, patinatge, bàsquet i secció d’exalcohòlics. Obra Social que es desenvolupa des de l’humilitat i l’interès de millorar socialment el benestar de les persones del centre de Badalona I que té una tradició històrica per tots coneguda.

2.- Volem agrair el gran suport i recolzament que estem rebent de les administracions, partits polítics, associacions veïnals i culturals, federacions, premsa, membres I familiars de les diferents seccions.

3.- No creiem que hi hagi prou deficiències perquè des de la Fundació i Parròquia es demani el tancament del Centre. De fet no són pitjors les instal.lacions del Centre que les de hi ha a sota de la mateixa església amb diferents sales, un teatre, etc . de les que no se’n parla. Tot i així estem treballant per millorar i extremar la seguretat de totes les persones que assisteixen a les nostres activitats i fan ús de les diferents instal.lacions

4.- En aquest sentit ja s´ha començat a treballar en:

   a.Millora del sistema elèctric, endolls, interruptors, escomeses i cablejat.
 b.Sistemes d’extinció d’incendis
c.Seguretat en l’evacuació de les instal.lacions (sortides i retirada ja efectuada d’elements que la podrien dificultar).
d.Aforament.
e.Tancament i clausura, ja efectuada, de la secció de Teatre per manca de sortides d’emergència i altres deficiències.

De manera inmediata presentarem a l ‘Ajuntament de Badalona , com a administració competent, l’ informe tècnic que ens ha requerit amb el detall de les millores. També cal dir que el Centre disposa des de fa molt temps de les assegurances de responsabilitat civil necessàries per cobrir qualsevol eventualitat que pogués succeir.

5.- Els nostres advocats estan treballant també per defensar els interessos socials del Centre i demanar responsabilitats a la propietat (que hi són) en cas de que es persistís en l’interès del tancament del Centre tot i efectuar les millores de seguretat necessàries.

6.- Reiterem amb fermesa la nostra voluntat de dialogar amb la Fundació i la Parròquia per trobar un camí d’entesa que ens permeti tirar endavant una obra social que entenem hem de compartir i que ens interessa a tots i no veure’ns abocats en un procés judicial i de mobilitzacions socials.

Badalona, 20 de juliol de 2012

Centre Parroquial i Seccions de Sant Josep de Badalona

Anuncios

Una respuesta

  1. Ja em perdonaran, però no sé què hi pinta el punt 3…

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s