Eric: “M’agradaria conèixer als jugadors”

Ahir vaig estar reflexionant, i em va venir una idea al cap, per què no fer una presentació dels jugadors de la Penya amb  l’afició? Estil com l’acomiadament de la temporada passada.

A mi personalment com a soci de la Penya, jugador de bàsquet i sobretot amant d’aquest esport, em faria molta il·lusió poder conèixer personalment als nous jugadors, als que continuen i els de la pedrera,  perquè després d’estar cada dia a l’ordinador esperant que sortís un nou fitxatge per el nostre equip i quan es feia, buscant informació, vídeos per saber més sobre el jugador, i  ara poder saber com és, doncs seria una cosa que no oblidaria. També perquè després de conèixer-lo  a la pista els entendries millor;  també perquè els nous jugadors vegin que La Penya no és un simple club, és  una família a la que tothom és benvingut, una família en que s’estimen a tots els seus membres.

Crec que pot ser una molt bona idea realitzar un esdeveniment com aquest, sobretot per fer més pinya i fer més penya, i fer créixer aquest gran club i com tothom sap que la penya  té una gran cantera però també te una gran afició, sempre dedicada al seu equip i que d’aquesta forma es vegi amb claredat que nosaltres som el sisè home.

Mentre rebeu una salutació

Eric

Anuncios

10 comentarios

 1. Es muy fácil de hacer por parte del club, no pedimos una gran presentación con un partido contra un equipo de resonancia, si no simplemente un acercamiento por parte de los jugadores a la afición, aquellos que durante toda la temporada estaremos en la grada tanto si se gana como si se pierde, los que cada semana esperamos el partido de NUESTRO equipo y después corremos a mirar las estadísticas, los que gritamos, pataleamos o simplemente aplaudimos cada día de partido; los jugadores de casa ya saben lo que es, pero tenemos que enseñar a los que llegan lo que es la PENYA.

 2. Molt bé Eric! Comparteixo la teva idea! 😉

 3. Molt bé Eric m’agradat molt!!!!!!!!!!Crack!

 4. Gran Eric! 🙂

 5. Creo que el club se debería potenciar su papel como dinamizador social y ser un referente en la ACB. En este sentido, sería genial acercar a los jugadores a las escuelas y programar actividades que contribuyan a la educación de los niños y a sentirse verdinegres.

  Tendríamos que aprender de los yankis y ver cómo los jugadores están en contacto con la comunidad y entidades sociales.
  Se hacen acciones puntuales en Navidad sobre todo y se creo la Fundación el año pasado , pero creo que hay gran margen de mejora.

  Con una escasa inversión puedes conseguir vender la marca del club y hacer que Badalona esté al 100% con el equipo.

 6. Crec que seria una idea Genial Eric. Gràcies per fer aquestes quatre frases demanant lo que molts aficionats demanem i també crec que seria molt fàcil fer-ho per part del club, no demanem fer una gran festa si no que quan s’acabi un entrenament d’aquest de portes obertes els jugadors es puguin quedar i compartir una estona amb els aficionats

 7. Una idea genial, Eric! Vejam si es pot fer possible!

 8. Em semblaria una molt bona iniciativa per part del club: acostar els jugadors/staff a l’aficció. És una manera que la gent senti com a més ‘pròpia’ a la Penya i, com ja s’ha dit, mostrar als jugadors (sobretot als nous) que el Bressol del Basquet no és com la resta d’equips ACB.

 9. Molt bona idea Eric! A veure si es pot portar a terme. Ajudaria a acostar l’afició a l’equip. I a l’equip, com deies, sentir que no som un Club més… Que som una família! 😉

 10. Colaboremos en todos en que esta realidad sea posible. A que aficionado del baloncesto y del CJB no le gustaria hacer lo que propone Eric? A mi si, ¿te apuntas?

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s