VOLEM UN ACTE DE PRESENTACIÓ DE L’EQUIP!

Nova petició per un acte de Presentació, aquesta vegada el nostre amic Dani:

La temporada passada va acabar d’una manera millor impossible pel que fa el vincle entre jugador i aficionat, el club va organitzar una festa de comiat de la temporada, que des de el meu punt de vista, va ser molt bona, ja que els aficionats van poder estar al costat d’aquells jugadors que havien vist defensar la samarreta de la Penya, van poder conversar amb ells, intercanviar opinions, els nens es van poder fer fotos, en definitiva, una festa  de 10 per part del club, aquell comiat va fer que l’afició acabés amb un bon sabor de boca respecte l’equip, amb bona harmonia.

Però el meu escrit, no es degut a aquesta festa de comiat de l’any passat, des d’aquí, com aficionat, trobo a faltar una carta de presentació de l’equip, com abans es feia, i com es continua fent a altres equips, o inclús al futbol.

Penso que estaria bé fer una presentació de l’equip davant de la seva afició, no només perquè l’aficionat conegui les noves cares de la temporada, sinó també perquè els nouvinguts a la família, ja que la Penya és una família, es sentin millor, coneguin els que seran els seus nous aficionats i puguin conversar una estona amb ells.

En els darrers anys han sigut els aficionats que s’han preocupat per conèixer els jugadors abans de que la temporada es poses en marxa, assistint a entrenaments o anant a veure algun partit de pretemporada, o simplement, esperant al primer partit de lliga.

Molts de nosaltres ens passem l’estiu mirant rumors i esperant algun fitxatge per part del club, i quant aquets arriben, ens posem a mirar vídeos o estadístiques per saber quin tipus de jugador hem fitxat, i una iniciativa del club com aquesta ens faria conèixer les noves cares de l’equip en persona.

També sé, que el club em podria dir, que si vull veure els jugadors, els entrenaments de pretemporada son a portes obertes, però no es el mateix anar a veure un entrenament, que una presentació.

En definitiva, des de el blog m’agradaria fer una crida al club perquè organitzés un acte com aquest, un acte lúdic, de benvinguda, n’estic segur de que els aficionats ho agrairan, ja siguin els més petits en busca d’autògrafs, o els més grans conversant amb ells.

Des d’aquí donar-vos les gràcies per llegir aquest escrit, i animar-vos a tots a fer una crida al club perquè es posin en marxa actes com aquest.

Salutacions, Dani.

Anuncios

5 comentarios

  1. És molt fàcil de fer per part del club, no demanem una gran presentació amb un partit contra un equip de ressonància, sinó simplement un acostament per part dels jugadors a l’afició, aquells que durant tota la temporada estarem a la grada tant si es guanya com si es perd, els que cada setmana esperem el partit de NOSTRE equip i després correm a mirar les estadístiques, els que cridem, o simplement aplaudim cada dia de partit, els jugadors de casa ja saben el que és, però tenim d’ensenyar als que arriben el que és la PENYA.

  2. A veure si aquesta crida es fa realitat, Dani. A molts ens agradaria!

  3. De 10! Grande Dani, grande!

  4. Gràcies Dani un bon escrit, demanat lo que molts aficionats els hi agradaria que es fes

  5. Vinga, vinga mes escrits!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s