INFORMACIÓ VENDA D’ENTRADES LLIGA CATALANA

A partir del proper dilluns dia 17 es posaran a la venda els abonaments de la Lliga Catalana que es disputarà al Palau Olímpic de Badalona els propers 25 i 26 de Setembre.

El preu de l’abonament, que inclou els 2 partits de la semifinal i el de la final, és de 20€ pel públic en general i 6€ pels socis del club. 
Els socis del club han de tenir en compte que la organització corre a càrrec de la Federació Catalana de Bàsquetbol, per tant no podem reservar els seients dels abonats ni es podrà accedir al Pavelló amb el carnet de soci. Com a deferència disposaran d’aquest preu especial de 6€. 
Els abonaments es podran comprar a través de la web del club http://www.penya.com, a les oficines del Palau Olímpic o a les taquilles el mateix dia de partit. Recomanem a tots els socis fer la compra el més aviat possible per tal de poder escollir la millor ubicació. 

Foto Notícia: Penya.com

INFORMACIÓN VENTA DE ENTRADAS PARA LA LLIGA CATALANA

A partir del próximo lunes día 17 de septiembre se pondrán a la venta los abonos de la Lliga Catalana que se disputará en el Palau Olímpic de Badalona los próximos 25 y 26 de Septiembre.

El precio del abono, que incluye los 2 partidos de la semifinal y el de la final, es de 20€ para el público en general y 6€ para los socios del club. 

Los socios del club tienen que tener en cuenta que la organización corre a cargo de la Federació Catalana de Basquetbol, por lo tanto no podemos reservar los asientos de los abonados ni se podrá acceder al Pabellón con el carné de socio. Como deferencia dispondrán de este precio especial de 6€. 

Los abonos se podrán comprar a través de la web del club http://www.penya.com, a las oficinas del Palau Olímpic en las taquillas el mismo día de partido. Recomendamos a todos los socios hacer la compra lo más bien posible para poder escoger la mejor ubicación. 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s