El corazón verd-i-negre late con fuerza, únete a ellos

El cor verd-i-negre batega amb força, uneix-te a ells

Al blog utilitzem amb freqüència una frase que creiem real:

“El bressol està Molt viu”
I aquesta frase que podria quedar bé com eslògan, és certa. Podem veure en les diferents pistes de la ciutat com centenars de nens boten la pilota en lloc de xutar. Comprovem com cada temporada la Penya fa debutar planter que per unes o altres raons acaben ocupant llocs en les diferents plantilles ACB, incloent la nostra. En un acte d’imaginació, si tinguéssim l’economia suficient i vestissin de verd-i-negre els jugadors que van sortir en els últims anys de la factoria de la Penya, lluitaríem per tot amb gent de la casa. Un somni a dia d’avui inabastable.

Però no és només aquest bressol el que és viu, el d’aficionats també.

Es nota en l’ambient, en els diferents fòrums i en els missatges que ens arriben al blog, que els joves, el motor de qualsevol afició, s’estan enganxant al verd-i-negre. Nous grups d’animació, (Penya Henk Norel, Nacho Llovet, etc) que s’uneixen als ja existents, juntament amb les Penyes, incansables treballadors a la recerca de nous reptes, fan concebre un futur ple d’ànim. Sorolls de tambors i càntics necessaris que creen un ambient festiu, que és el que sempre es respira al Olimpic però amb més decibels, amn més força, per empentar l’equip en aquests moments difícils que hi ha als partits. Noves idees.

I com arribar a aquests grups? Des del blog t’ajudem. Envia’ns un correu electrònic comentant que t’agradaria i podem dirigir-te als grups que tu creguis que et poden interessar o on podries passar-t’ho millor com aficionat. La Penya en grup, pot ser encara més divertit
La lliga catalana podria ser una bona estrena, aprofitant l’oferta assequible del Club per abonar així com per poder veure l’estrena a casa de la Penya per només 6 euros si ets abonat. El futur el podem construir nosaltres, empenyem perquè això passi. Apunta’t a la Penya.


En el blog utilizamos con frecuencia una frase que sentimos, que creemos real:

“El bressol està molt viu”

Y esa frase que podría quedar bien como eslogan, es cierta. Podemos ver en las distintas pistas de la ciudad como cientos de niños botan el balón en lugar de chutarlo. Comprobamos como cada temporada la Penya hace debutar canteranos que por unas u otras razones acaban ocupando lugares en las distintas plantillas ACB, incluyendo la nuestra. En un acto de imaginación, si tuviéramos la economía suficiente y vistieran de verd-i-negre los jugadores que salieron en los últimos años de la factoría de la Penya, lucharíamos por todo con gente de la casa. Un sueño a día de hoy inalcanzable.

Pero no es solo este bressol el que está vivo, el de aficionados también.

Se nota en el ambiente, en los distintos foros y en los mensajes que nos llegan al blog, que los jóvenes, el motor de cualquier afición, se están enganchando al verd-i-negre. Nuevos grupos de animación, (La Cantonada, Penya Henk Norel; Nacho Llovet; etc) que se unen a los ya existentes, junto con las Penyes , incansables trabajadores en busca de nuevos retos, hacen concebir un futuro lleno de ánimo. Ruidos de tambores y cánticos necesarios que crean un ambiente festivo, que es lo que siempre se respira en el Olimpic pero con más decibelios, con más fuerza, para empujar al equipo en esos momentos difíciles que hay en todo partido. Nuevas ideas.

¿Y como llegar a estos grupos? Desde el blog te ayudamos. Envíanos un email comentándonos que te gustaría y podemos dirigirte a los grupos que tu creas que te pueden interesar o dónde podrías rendir más como aficionado. La Penya en grupo, puede ser aún más divertido La lliga catalana podría ser un buen estreno, aprovechando la oferta asequible del Club para abonarte así como para poder ver el estreno en casa de la Penya por sólo 6 Euros si eres abonado. El futuro lo podemos construir nosotros, empujemos para que eso ocurra. Apúntate a la Penya.

Anuncios

Una respuesta

  1. Molt bona iniciativa, esta perfecte 😀

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s