Ràpida resposta de la Penya: “Ara mon fill ja torna a estar il · lusionat” per Daniel Estruch

Hola amics del blog, us agrairia que publiquessiu aquesta carta junt amb la que us vaig enviar l’altre dia, perquè tothom estigui al cas de la resposta de la Penya.
Aquesta tarda (dilluns) alguns pares hem tingut una reunió amb els responsables de l’escola de basquet de la Penya i en resum ens han dit que canviaran el disseny de la samarreta per una amb els colors clàssics de la Penya i que tindrà més tallatges. 

 
El disseny serà el clàssic de tota la vida, amb la franja negra al pit, l’escut, el nom de Joventut i sense propaganda. D’aquesta manera, la previsió és que aquest disseny tingui una durada de 4 anys, que és la durada del contracte amb Spalding. La samarreta es desllliga una mica de la del primer equip, així no hi haurà cap problema si es canvia de patrocinador o de disseny.
 
Pel que fa al tallatge comenten que hi haurà una talla més petita que la que hi havia ara i una altra entre la petita i la gran. Es passarà de 2 a 4 talles diferents. 
 
El preu no variarà i seguirà sent el mateix. Però tenint en compte que la samarreta la podrem fer servir diversos anys, en funció del que creixi el nen, el preu ja és més raonable.
 
També ens han comentat, però,  que les noves samarretes no estaríen fins d’aqui un mes, més o menys. I que mentrestant els nens jugarien amb les samarretes de l’any passat. Els nens que han canviat de grup i els seu numero coincideixi amb el d’algun company jugaran amb la samarreta al revés.
 
A grans trets això és tot el que ens han comentat. Personalment considero que la sol·lució que ens han donat és força bona. Tot i que molts pares segueixen considerant que el preu del conjunt segueix sent excessiu.
 
Ara mon fill ja torna a estar il·lusionat quan li he explicat que aquest any jugarà amb la samarreta de la Penya. :-))
 
Aprofito per agrair a la Penya la ràpida resposta i reacció davant d’aquesta situació. I sobretot agrair-li a n’en Santi la paciència que ha tingut a la reunió amb tots els pares,quan ens ha explicat com han sol·lucionat aquest tema.
 
Salutacions.
Foto:Penya.cat
Anuncios

2 comentarios

  1. Està molt bé que facin una samarreta per l´escola i que duri temps…
    Tot i aixó continuo dient que el preu és elevat,ja que si a la botiga del club la primera equipació samarreta i pantaló surt per 57.90 i está clar que fan NEGOCI,com pot ser que la de l´escola tot i portar també la d´escalfament valgui 90 i que no hem diguim que és per l´estampació,que la oficial ja en porta.
    un preu adecuat seria uns 60 o 70 euros

  2. Bona nit !!!!!! avui Pavello Penya SAMARRETA 39.95 amb Fiatc imprès igual que la del primer equip I el PANTALÒ 17.95.
    Sumeu

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s