Presentació de la U.E.Montgat: alguna cosa més que bàsquet

La presentació del Montgat va ser l’excusa que Xavi Bassas va trobar per posar en marxa la temporada al club. Una posta en marxa  que va comptar amb la presència de Josep Lluís i Cortés (que va ser un convidat a la pròrroga del bressol) que va apadrinar l’acte, pretén que no només es practiqui un esport, si no que sigui un lloc de trobada de famílies, un lloc on dinfundir aquests valors que moltes vegades es diuen i no sempre es posen en pràctica. Coneixent en Xavi segur que al seu projecte hi ha el gust pel bon bàsquet, pels valors esportius i que acaba sent un exemple a imitar. Sort en el teu propòsit, des del blog us acompanyarem en aquest camí per que el nostre esport serveixi d’exemple a la societat.

Xavi Bassas:
Estem fem la presentació del Club esportiu Montgat amb la presentació dels 15 equips. Contents. Amb moltes famílies de bàsquet. I bé,  avui es el primer dia de sortir tots junts, repetirem aquestes accions en diferents accions que volem fer dintre del mon del esport incorporant els valors de solidaritat, d’amistat, de sacrifici de implicació dintre del club, dintre dels companys, dintre de les famílies. Ha pogut ser el punt cero tot i que ja portem un mes i mig treballant.

Ens ho passarem be el nens i pares si venim a Montgat?
La idea es involucrar a les famílies, fer una mica el concepte que tenen els americans, que a vegades copiem el que es dolent i el que es bo no, i una cosa bona que tenen es que las famílies del bàsquet americà van juntes a veure els partits. Amb aquesta mena d’accions el que volem es això, precisament introduir que siguin no més els jugadors, que sigui tot el voltant familiar el que estigui.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s