MINI: ADEMAR, 46 – SANT GERVASI 1, 88

Després d’algun temps sense escriure, però atent als escrits anteriors, el “mono” de lescroniques fa que m’atreveixi de nou a posar-me davant del teclat, i fer quatre línies.
Avui els nostres, Ademar, jugaven un partit endarrerit.

Doncs sorpresa! Si vull començar així. Que Ademar hagi fet 46 punts, és per felicitar-lo. Els meus antecessors escriptors ja han posat de manifest el del grup en què juguem, i tot i això, repeteixo avui hem anotat 46 punts. Això vol dir, que si els xavals segueixen millorant, la formació, al nivell de cada un, l’equip en uns mesos pot ser del tot diferent. Per primera vegada, crec recordar, hem guanyat un quart, amb un joc alegre, ràpid, divertit amb jugades de veritable mèrit. Això demostra que estem en el bon camí. ¿Que l’equip contrari és el més fluix del grup? Si. (I em permeti dir que Ademar no és el més fluix, en tot cas el més inexpert per jugar a A-1 grup2, que no és el mateix). Però en qualsevol cas hem demostrat una millora. I això és amb el que els jugadors han de veure. D’acord amb el que deia la crònica d’un dels partits, és una oportunitat única per aprendre dels equips d’aquest nivell, i això és el que compta, divertir-se jugant a bàsquet, que almenys per al és que escriu és el millor esport, mentre creix s’aprèn i competeix.

Sant Gervasi just vencedor, encara que pel meu gust amb un resultat una mica voluminós, després que moltes cistelles han vingut precedides per faltes i / o passos, que avui l’àrbitre perquè no ha volgut xiular. Penso que 10 punts menys haguessin estat possible.  Els visitants han dominat bona part del partit i com assenyalo, no queda més que felicitar pel seu partit.
I bé la setmana que ve, un altre partit realment interesant, on algun es trobarà amb excompanys, Maristes s’enfronta a la Penya. Una altra gran sorpresa que els nois han d’aprofitar, i mostrar el que aprenen en els entrenaments del dia a dia.
Em permetrà la llicència de felicitar als següents jugadors: 9, 11,17 i 23 perquè avui sobre venien de convivències, fets pols i jugar com ho han fet els honra. No, no m’oblido del 22, que tot i descansant a volgut estar recolzant al seu equip. L’honora, si senyor.
Be tots a Maristes el proper dissabte a les 11’30, per veura un derbi, Maristes Ademar-Penya
@-10
GASEGAR

Força Ademar
Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s