Derrota del C.B.Prat a Oviedo 79-64

Foto: Oviedo baloncesto

Els de Duran passen per Oviedo i segueixen sense estrenar-se a la lliga.

L’Oviedo encara no havia debutat a la lliga doncs varen descansar a la primera jornada i els potablava es presentaven al Pumarín amb la intenció de endarrerir la aparició dels asturians en el caseller de victòries. Un cop mes les baixes de Bassas i Vives es van notar en excés i els pratencs van tornar a mossegar el pols. Els asturians van estar superiors i es van dur clarament el partit per 79-64 deixant al CB Prat en el fons de taula.

El CB Prat que tornava a presentar les baixes de Bassas i Vives no només va notar aquesta absència, doncs si ens fixem que passat el minut 6 del partit els del Delta tant sols havien anotat 3 punts (15-3), podem deduir amb facilitat tres coses: una, que trobem a faltar excessivament al “killer” Barrera, dos, que els nostres exteriors (Caven, Suarez) encara no han afinat prou la punteria i tres que els reforços (Raya, Piru i Seydou) encara no han acabat de connectar amb els seus companys. Els quatre minuts restants, un empat a 9 va estar mes coherent, el Prat un cop més va aprofitar el bon moment de Gerbert (4 punts) per no allunyar-se massa del Oviedo, que ja doblava a l’electrònic als de Duran (24-12).

Al segon parcial, els de Duran continuaven apàtics, una tova defensa permetia sobretot Cardenas que es posés a repartir assistències als seus companys i poc a poc el resultat s’anava eixamplant, els pratencs amb un encert nul des més enllà dels 6,75, intentaven sense massa èxit compensar-ho amb penetracions i pilotes interiors, poc abans de marxar als vestidors l’Oviedo sobrepassava els 20 punts de avantatge (45-24), una penetració de Vilanova deixaria el marcador amb 45-26. Alex Ros amb 4 punts estaria el mes efectiu en atac.

A la represa els de Duran intentaven reduir diferencies, però eren pocs arguments que utilitzaven i els asturians sense massa treball arribaven al +25 (57-32). Cap jugador pratenc aconseguia més de una cistella en aquest parcial i ei quart es tancava amb un 58-38 per els interessos locals.

Al darrer parcial la empenta del junior Abalde amb triple inclòs, va fer que les diferencies es reduïssin 65-51 al minut 5, però Oviedo que jugava força tranquil amb el marcador a favor va tornar a eixamplar-les al voltant de la vintena. Carles va demanar temps i va donar ordres per intentar la darrera embranzida, un cop mes Abalde amb dues bones intervencions, la segona amb un gran triple i per fi Suárez que aconseguia finalment un llançament triple, va tornar a apropar-nos al marcador (74-61) a mes de un minut per l’acabament, però una nova pèrdua de pilota pratenca va tornar a asserenar les aigües per els locals, que finalment acabaríem portant-se el partit per 79-64. Alberto Abalde amb 12 punts estaria el millor anotador.

Oviedo Baloncesto 79. Cardenas (8), Sanchez (9), A. Macia, Prieto (7), Pérez (7), Pampano (4), H Macia (12), Hanley (15), Blanco, Galick (17).

CB Prat Joventut 64. Aboubacar (4), Abalde (12), Vilanova (10), Raya (2), Martí (10), Ros (4), Sans (4), Homs (9), Suarez (5), Caven (4).

MVP del CB Prat. El jugador potser mes en forma de l’equip, Gerbert Martí, estrena MVP de l’equip, va aconseguir 19 punts de valoració. En va fer 10 punts en una sèrie de 5/9 en llançaments de dos, 8 rebots,12 assistència, 3 taps i 2 faltes rebudes.

C.B.PRAT.cat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s