PACO REDONDO ENS PARLA DE L’EQUIP JÚNIOR, I ANALITZA LA PRIMERA VOLTA DE LA COMPETICIÓ

El Júnior del FIATC Joventut rep el dissabte a partir de les 16h al CB L’Hospitalet, que comanda, juntament amb la Penya, la classificació del seu grup Júnior Preferent.
Ha finalitzat la primera volta de la competició, el Júnior que entrena Paco Redondo va primer juntament amb el proper rival, el CB L’Hospitalet, un equip que està jugant a un alt nivell i que compta amb jugadors formats en la Penya.  Redondo ens parla del seu equip i dels rivals. 

Com has vist al teu equip al final de la primera volta? 
”És l’any que més jugadors de l’equip Júnior han estat en dinàmica del nostre vinculat, el CB Prat Joventut, la qual cosa vol dir que no hem pogut entrenar amb tots els jugadors, fins i tot en alguns partits no hem pogut comptar amb algun jugador, hem hagut de comptar amb jugadors que pugen de l’equipo cadet, i això para nosaltres ha estat alguna cosa mes difícil”. 
“Amb el Júnior ens costa una mica mes créixer pel que fa a altres temporades, estic molt content i orgullós dels meus jugadors ja que tornem a ser la millor defensa una vegada mes, ens hem de quedar amb que l’equip ha donat molt bona imatge en alguns partits, en d’altres no, però l’important és l’evolució d’alguns jugadors que sent encara de categoria júnior, estan complint en LEB Plata amb el nostre equip vinculat, el CB Prat Joventut”

Que tal a la resta d’equips del teu grup? 
”Hem jugat ja contra els altres cinc equips. Tinc la sort que amb els jugadors que tinc, ja he estat campió d’Espanya en categories infantil i cadet, jugant be tant a nivell de Catalunya com a nivell nacional, i per això conec bé la categoria”. 
“Tant el CB L’Hospitalet com el CB Cornellà són equips que estan molt bé preparats, fins i tot el Sant Josep de Girona, que malgrat el problema econòmic que tenen, segueixen tenint jugadors de fora, i això els fa tenir un plus de competició altíssim”.
“En la primera volta hem jugat mes partits fora que a casa, i hem hagut de visitar les pistes de L’Hospitalet i el Cornellà, a casa hem jugat contra el JAC Sants. El triomf del CB L’Hospitalet en la pista del FC Barcelona, fa que la lliga estigui mes igualada, i això fa que si no estàs preparat en cada partit, puguis punxar”

Parla’ns del CB L’Hospitalet, l’equip que comanda la classificació amb vosaltres? 
L’Hospitalet és un equip que està ben entrenat, que té un entrenador, Imanol Adan, que sap treure rendiment als seus jugadors, els hi farà créixer durant la temporada. Tenen jugadors amb passat verd-i-negre, la seva principal referència és David Jofresa, jugador pel qual tinc una especial estima ja que l’hi entrenat durant molts anys, i que es tracta d’un gran jugador. Jofresa és el seu principal referent, però també tenen a Iturria, un jugador de selecció espanyola, molts anys amb nosaltres, sense oblidar a Miki Montes que és un jugador molt important. 
Tenen a quatre o cinc jugadors que vénen del planter del Barça, si han guanyat al FC Barcelona a domicili demostren que tenen talent i són capaços de competir. Han format un nucli important de jugadors, crec que estan molt bé dirigits, són competidors i estan jugant a un molt bon nivell”

Com veus al teu equip aquesta temporada? 
”Crec que l’equip parteix d’una base important de jugadors, alguns ja de segon any, hem de fer un pas cap a davant, tant a nivell personal per seguir creixent com a jugadors, com per ajudar a l’equip. Jugadors de la talla de Nogués, Sans, Iriarte, són jugadors importants. Dels dotze jugadors, deu han estat campions d’Espanya, i deu han jugat amb Espanya campionats d’Espanya i mundials, això significa que el grup és molt important i generen atenció”. 
“Recentment hem anat a jugar a Madrid i vaig poder comprovar que el nostre, és un equip que genera interès i expectació, amb jugadors molt coneguts a nivell de categories inferiors, i això ens ha donat un plus perquè nosaltres, ja que treballem amb la base, i això és quelcom important, important per al Club que ha apostat per aquests jugadors, i per ells mateixos, perquè continuïn amb la seva evolució. Tant de bo que aquesta fornada de jugadors sigui la propera que pugui ajudar al primer equip com ara ho estan fent la d’Albert Ventura, Álex Barrera i d’altres”

L’enemic a batre serà el FC Barcelona? 
”L’equip Júnior del Barça compta amb jugadors referents a nivell europeu, han fitxat a Draskovic, un pivot montenegrí de 2,17, tenen jugadors com el suec Hakasson que és un jugador de primer nivell. Han contractat a Marc García, pagant al Manresa per ell. García és un jugador important, ho va ser en la selecció espanyola Sub’16, com així ho va demostrar el passat estiu. Han format un gran equip”.
“El Barça és el nostre rival mes directe, només cal veure que en els campionats sempre juguem amb ells en semifinals o finals, tant a nivell de Catalunya, com a Espanya. Això significa que nosaltres fem bé les coses, però ells també, perquè així demostra que a nivell competitiu, sempre estan allí”

Foto notícia: Penya.com

Penya.cat

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s