C.C. JÚNIOR St.Andreu 2 60 – 36 Arenys Bàsquet C

Avui seré breu. Molt breu.
Vergonyós, penós, absurd.
Així ha estat el joc del St. Andreu avui.
L’Arenys s’ha presentat al partit només amb 5 jugadors. 5 jugadors que no eren pas més bons que el nostre equip però que han sortit a lluitar i a guanyar amb totes les seves forces.

Els parcials han sigut : 9-10,16-11,7-7,28-7.

Els dos primers quarts el St. Andreu se las ha vist i desitjat per mantenir amb prou feines el marcador, al tercer quart no han passat d’un increïble 7-7 tot i que l’Arenys ha perdut un dels 5 jugadors per acumulació de faltes i no tenien `possibilitat de canvis ni substitucions mentre a la nostra banqueta encara teníem 6 jugadors disponibles i a l’últim quart el St. Andreu a aconseguit desmarcar-se amb un 28-7 malgrat que s’han posat en bonus i tot i que l’Arenys ha perdut un altre jugador ,quedant només 3 a la pista.

Estem d’acord en que a l’arbitre li ha marxat una mica el partit de les mans, suposem que perquè li sabia greu la minoria tant tremenda de l’Arenys i ha deixat de xiular-li unes quantes faltes, però encara que les hagués perdonat totes no se li pot donar la culpa, el St. Andreu no te excusa possible per la pobra actuació que ha fet, però es clar, es l’actitut el que conta, i si els propis jugadors no s’adonen i busquen tota mena d’excuses per justificar-se, no hi ha res que puguem fer ni pares ni entrenadors.

ACTITUT NO APTITUT. Això es l’únic que conta. l’Arenys  ha tingut una actitud sublim tot i que la seva aptitud no era tant bona. El St. Andreu tenia l’aptitut però no s’ha molestat ni tant sols en buscar l’actitut.

Esther Subirà

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s