CADET: U.E.Matarò B 68 – Sant Andreu de Natzaret 50

CAMPIONAT CADET PROMOCIO NIVELL B GRUP 3
Partit que demostra que els cadets del Sant Andreu ja poden competir, però els falta el pas de madures.
Victòria del Matarò en la 5 jornada de lliga. Els nanos del Sant Andreu van fer uns 8 primers minuts del partit magnífics i col·locaven un avantatge de 4-12 al marcador, jugant amb molta fluïdesa i defensant molt bé com els últims partits. Però una pressió defensiva dels locals i molts nervis i errors acumulats dels nanos de Badalona i un parcial escandalos, posava +10 amunt els locals. Una millor lectura del joc del Sant Andreu a l’últim tram del primer temps salvava els mobles i posava un -6 al marcador. Molta sort per el que s’havia vist fins el moment.

A la represa, els visitants tornaven a apretar el marcador i s’entrava a una sèrie de minuts on l’intercanvi de canastes era la tònica. Els visitants es posaven 5 abaix amb pilota, però a partir d’aquell moment, els locals tornaven a augmentar la defensa i els nanos del Sant Andreu de Natzaret no eren capaços d’entrar al partit i els nervis i la pressió s’apoderava d’ells.

Bona actitud dels visitants, que s’han adonat que poden competir i lluitar tots els partits, però els hi falta la maduresa i la tranquil·litat per ser un equip punter, però el treball està aquí i han d’aconseguir lluitar els 40 minuts i no només 28.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s