Rosendo Gabara, president del Joventut Femení: “Estem contents de tornar a casa”

ENTREVISTA AMB EL PRESIDENT DEL CLUB JOVENTUT BADALONA FEMENI, ROSENDO GABARA

Entrevista amb Rosendo Gabara, actual màxim responsable de la secció de bàsquet del Club Joventut Badalona Femení ens parla de tot el relacionat amb l’equip femení de la Penya.

“Estem encantats, fa temps que volíem tornar” 

Portem anys, veient com en l’Escola de Bàsquet, nens i nenes compartien els entrenaments. Avui podem dir amb orgull que el projecte per rellançar el bàsquet femení en el Club Joventut és tot un fet. 

La temporada 20012-13 ha estat l’inici d’una nova etapa del femení de la Penya. Un procés de treball on BBC i el Club Joventut Badalona es van fusionar amb l’objectiu de millorar i ampliar l’oferta esportiva femenina a la nostra ciutat

Una organització coordinada que creixi de forma planificada, situant Badalona com a referent, també en el bàsquet femení. 

Un cop iniciada la temporada, decidim parlar amb Rosendo Gabara , responsable del Joventut femení. Aquestes van ser les seves declaracions: 

“Portem des del mes de juny i el canvi ha estat positiu. Nosaltres ja estàvem involucrats amb el Joventut a nivell d’ equipacions i escut. Podem dir que ara ha estat una integració total. Ens hem adaptat bé, col•laborant amb els entrenadors, tècnics, administratius”

“És tornar on estàvem. Vam sortir d’aquí fa 18 anys. Sempre teníem l’esperança de tornar als orígens. Ara que ho hem aconseguit entre tots cal anar pas a pas.”

“Nosaltres entrem a formar part de la secció femenina de la Penya. Tenim una estructura on hi ha un president, que sóc jo. Gent com a Joan Tallada, Carles Sagués i Xavier Padrós, que ens han ajudat molt.”

“No ha estat cosa d’un dia, portem temps pensant a rubricar aquesta unió. Ara tenim millors infraestructures i organització per poder realitzar un projecte atractiu per al foment del bàsquet femení.”

“El básquet femení a Badalona i a Espanya no està bé. Les noies, quan arriben a la categoria junior o sènior deixen de jugar perquè saben que no es guanyaran la vida amb això.”

“Estem contents perquè pràcticament la majoria de jugadores que juguen en equips sènior a Badalona han jugat en les nostres categories inferiors. Necessitàvem més base, i amb el Joventut l’hem trobat. Portem temps que les jugadores que considerem importants no es marxen. Sent integrants de la Penya ara ho faran encara menys, i el nivell de qualitat pujarà més”

“En resum, la majoria de jugadores i pares estan encantats. Fa anys que volíem tornar i ens sentim orgullosos de tornar a casa”. 


El bàsquet femení està més viu que mai a Badalona amb el Club Joventut Badalona Femení.

Foto notícia: Penya.com

Penya.cat

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s