Penyadictes


WEB de Penyadictes

QUE PERQUÈ PENYADICTES?

DONCS PERQUÈ HO SOM!

Hem volgut crear una NOVA PENYA que veu el bàsket enfocat d’una altra manera.

Després de molt decidir si la creàvem o no, va venir la feina de trobar un nom que pogués transmetre el que creiem que podrà arribar a significar, i és que els penyadictes som tots aquells que hem fet del bàsket i com no de la penya una nova forma de viure.

No volem ser diferents perquè de fet no ho som, sinó un nou grup de gent, amb un nou nom, amb unes noves idees, però sense deixar de banda els nostres colors.

Farem entrevistes, mantindrem el contacte amb l’equip vinculat, desplaçaments, tot allò que en definitiva pot ser important per un Penyadicte.

Tenim la il.lusió de poder fer un gran nombre de Penyadictes, de fer noves coses per la Penya, de veure el JOVENTUT desde un tercer punt de vista.

Potser tenim masses il.lusions i després totes es quedaran en un no res, però també és cert que sense ella mai ens haguéssim atrevit a crear aquesta nova Penya!

Vinga, atreveix-te!

Sopar anual de Penyadictes Cada any, Penyadictes cel.lebra la temporada amb un sopar al que són convidats tan membres de la directiva com jugadors del primer equip.

Sopar anual de Penyadictes Cada any, Penyadictes cel.lebra la temporada amb un sopar al que són convidats tan membres de la directiva com jugadors del primer equip.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s